Category Buyer "Drive Line Components"

Career level
Berufsanfänger (0-2 Jahre)
Mittlere Berufserfahrung (3-10 Jahre)
Country
Belgien
Education level
Bachelor's degree
Master
Hours per week
39
Job category
Logistics & Purchasing
Location
Koningshooikt (Belgium)
Job description
 • Als verantwoordelijke voor de aankoop van onderdelen voor de drijflijn voor zowel Koningshooikt als Macedonië,  zal je een aantal taken moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat de aankopen van het bedrijf aan de vereiste kwaliteitsnormen en specificaties voldoen.
 • Allereerst zal je marktonderzoek uitvoeren en beurzen bezoeken om leveranciers te vinden die mogelijk in aanmerking komen. Na het identificeren van deze leveranciers, zal je ze analyseren en evalueren om te beslissen welke het beste zijn voor de behoeften van het bedrijf. 
 • Vervolgens stel je dossiers samen ter voorbereiding van onderhandelingen en offerteaanbiedingen vergelijken om ervoor te zorgen dat het bedrijf de beste waarde krijgt voor haar geld. Het is ook belangrijk om de betrouwbaarheid van levering en kwaliteit van de producten te controleren, proeforders op te volgen en technisch overleg te hebben met de afdelingen Engineering, Productie en Naverkoop.
 • Je overlegt met de bevoorrading om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd en volgens de vooropgestelde kwaliteits- en technische normen worden geplaatst. Na het plaatsen van bestellingen, bied je logistieke ondersteuning en volg je de bestellingen op.
 • Ten slotte behandel je klachten van klanten, zowel technisch als financieel, en rapporteer je aan de manager over de voortgang van de aankopen. Het is belangrijk om een goede relatie met leveranciers te onderhouden en ervoor te zorgen dat het bedrijf de beste waarde krijgt voor haar geld, terwijl het voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen en specificaties.
Job requirements
 •  Als potentiële kandidaat voor deze functie heb je een Master in Industriële Wetenschappen Elektromechanica of een Professionele Bachelor. Je bent net afgestudeerd of hebt al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en bent bereid om af en toe te reizen.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een professionele ethiek, wat belangrijk is voor een goede onderhandelaar. Daarnaast ben je een doorzetter met een uitgesproken zin voor orde, nauwkeurigheid en discipline, wat nodig is om de vereiste kwaliteitsnormen en specificaties te handhaven.
 • Je bent ook in staat om vlot te werken met courante computerprogramma's zoals Word, Excel en Windows. Bovendien spreek en schrijf je vlot in het Nederlands en Engels wat belangrijk is voor communicatie met leveranciers in binnen- en buitenland.
 • Als je aan deze kwalificaties voldoet, zou je een geschikte kandidaat zijn voor deze functie. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze functie veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt en vereist dat je proactief, zelfstandig en nauwkeurig kunt werken
Compensation benefits
 • Wanneer je bij ons komt werken, kan je rekenen op een inspirerende en uitdagende omgeving met een snel evoluerend productportfolio. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen via uitgebreide opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie.
 • Je maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team waar individuele initiatieven zeer gewaardeerd worden. Bovendien kom je terecht bij een toonaangevend internationaal familiebedrijf waarin lage drempels en een familiaire sfeer centraal staan. Bij ons is er geen hiërarchie, enkel teamwork.
 • Met jouw innovatieve en creatieve geest help je mee aan het bouwen van de bussen en touringcars van morgen. Jij speelt een cruciale rol in ons bedrijf en draagt bij aan een betere toekomst op een duurzame manier.
 • Als kers op de taart bieden wij jou een toekomstgerichte functie met verantwoordelijkheid bij een bedrijf in volle expansie. Kortom, bij ons kan jij je talenten ten volle benutten en krijg je alle kansen om door te groeien binnen ons bedrijf.

Werden Sie Mitglied im #teamvanhool

Apply here

Haben Sie eine Frage?

Get in touch

Kontaktieren Sie uns unverbindlich für weitere Informationen.