Контактни податоци

Без разлика дали сте заинтересирани за работните позиции, нашата мрежа за сервисирање или нашите соопштенија за медиумите - ние сме спремни да одговориме на сите прашања.

Сајбер безбедност (исклучиво за клиенти)

Ако функционалноста на вашето возило е нарушена од сајбер напад, кликнете тука 

Итно ви е потребна помош?

Исклучиво во случај на технички дефект или незгода со вашиот патнички или градски автобус,

тел. 24ч патна помош: +32 (0)3 420 28 35

Продажба на патнички автобуси & возила за јавен превоз

За сите комерцијални информации во врска со патнички и градски автобуси, кликнете тука

Продажба на индустриски возила (IV)

За сите комерцијални информации во врска со индустриски возила (приколки, цистерни), кликнете тука

Пост-продажба на патнички автобуси & возила за јавен превоз

За информации во врска со делови, одржување, поправка,... на патнички и градски автобуси, кликнете тука

Пост-продажба на индустриски возила (IV)

За информации во врска со делови, одржување, поправка, … на индустриски возила, кликнете тука

Оддел за човечки ресурси

За информации во врска со човечки ресурси, кликнете тука

Оддел за односи со јавноста

Ако сте новинар/новинарка и сакате да добиете информации за фирмата и нејзините производи или фотографии, кликнете тука

ИМАТЕ ЛИ ДРУГО ПРАШАЊЕ?

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Кликнете тука