Пост-продажба услуги

Секој производ на Ван Хоол кој ќе излезе од нашата фабрика на некој начин останува дел од нас. Од тие причини Ван Хоол ве уверува дека ќе имате софистицирани пост-продажни услуги.

Патнички автобуси и  автобуси за јавен превоз Индустриски возила

 

 

Служба за клиенти за ПАТНИЧКИ АВТОБУСИ & АВТОБУСИ ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ

Итно Ви треба помош?
(само во случај на дефект или несреќа)

телефонски број за 24ч. помош: +32 (0)3 420 28 35

 

Е-пошта: aftersalesbc@vanhool.com

Делови

Е-пошта за Бенелукс: Partsbc.benelux@vanhool.com
Е-пошта за Јавни Претпријатија: Partsbc.od-sp@vanhool.com

 

 

 

Служба за клиенти за индустриски возила

Достапна од пон-пет од 8:00-16:20ч.

Поправки

Телефон:+32 3 420 33 20  
Е-пошта: aftersales.iv@vanhool.com

Резервни делови

Телефон:+32 3 420 33 28  
Е-пошта: parts.iv@vanhool.com

 

Важни предности на нашите овластени сервисери:

  • квалитет, способност и прилагодена инфраструктура;
  • специјални обуки за производите и процедурите на Ван Хоол;
  • специфичен алат за Ван Хоол;
  • општ специфичен алат;
  • трајни контакти со Ван Хоол.

 

Што може да Ви нудат нашите овластени сервисери?

  • близок и квалитетен сервис за одржување и поправки;
  • интервенција под гаранција;
  • служба за испорака на резервни делови, прилагодена на Вашите потреби и во Вашата близина.