Приколки со платформа

 

 

Ван Хоол веќе одамна е познат за произведување на цврсти приколки со платформа. Понудата се состои од „стандардизирани“ приколки за тешки задачи без или со управувачка оска до приколки направени по мерка со ниски страници или со ниска платформа.

Секако сите модели ги задоволуваат највисоките стандарди за квалитет.

Приколка со подеслива должина

При дизајнирање на приколки со подеслива должина интензивно соработувавме со луѓе кои секојдневно работат со нив. Резултатот е видлив: има доволно простор за складирање, лесно достапни приклучоци за дополнително осветлување, столбови кои лесно се монтираат и лесно отстранливи табли за означување на ширината.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Приколка со платформа со ниски страници

Приколки со ниски страници се достапни во различни висини и изведби.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Приколка со платформа за тешки задачи со управувана оска

Познатиот концепт за тешки задачи е исто така достапен со контролирана управувана оска.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Рамна платформа за тешки задачи

Под од тврдо дрво • Челична предна преграда со XL-одобрување • Окца за врзување на церада со носивост од 8T
Тежок страничен профил со окца за врзување на церада со носивост од 4T и чашки за столбови

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

МОЖЕБИ И ОВА ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА