Curtainsider (Приколка со странична церада)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Висина на конструкцијата
2.750 мм
Висина за вметнување од страна
2.630 мм
Висина за вметнување позади
2.670 мм
Внатрешна висина
2.710 мм
Вкупна висина
4.000 м
Оски
SAF 3x9T
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Галванизирано
Конструкција со лизгачка церада
Лизгачки кров
Високи задни врати со вградени двојни брави
Гуми
6 x Pirelli FRTIT-T90 160K M+S
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Челични фелни
11.75 x 22.5 ET120
Контактирајте нè за повеќе информации