Приколка со платформа за тешки задачи „Heavy duty“

КАРАКТЕРИСТИКИ

Сопствена тежина
7.320 кг
Оски
3 x 9T JOST
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Километражник
Основна боја богата со цинк и завршна боја
In one RAL colour of choice
Потпирачи
JOST Modul CH HD/T
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Челични фелни
11.75 x 22.5 ET120
Контактирајте нè за повеќе информации