Шасија за контејнер 20' лајт (7м82)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Leergewicht
3135 кг
Оски
BPW 3x9T
Диск кочници
Дијам. 370 мм
Автоматско подигнување на оска на првата оска
Основна боја богата со цинк и завршна боја
RAL 3002
Гуми
6 x Continental CHT3
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Алуминиум фелни
Alcoa mat
Контактирајте нè за повеќе информации