Шасија за контејнер 20' лајт (7м82) - СИВА - секогаш брзо испорачлива

КАРАКТЕРИСТИКИ

Сопствена тежина
3100 кг
ADR (превоз на опасни материи)
Оски
SAF 3 x 9T
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Основна боја богата со цинк и завршна боја
RAL 7016
Гуми
6 x Pirelli FRTIT-T90 160K M+S
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Алуминиум фелни
Alcoa mat
Контактирајте нè за повеќе информации