Универзална шасија за контејнер BX (Бенелукс)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Сопствена тежина
5.980 кг
Оски
SAF 3x9T
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Основна боја богата со цинк и завршна боја
Големина на гумите
385/55 R 22.5
Контактирајте нè за повеќе информации