Универзална шасија за контејнер ЕУ

КАРАКТЕРИСТИКИ

Сопствена тежина
5.880 кг
Оски
3 x 9T JOST
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Големина на гумите
385/55 R 22.5
Челични фелни
11.75 x 22.5 ET120
Контактирајте нè за повеќе информации