A12 Електрично возило со батерија

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

 

 

 

 

 

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
12225 мм
Висина
3400
Максимален број на места за седење
41
Основа на тркалата
5790 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3610 мм
Погон
Мотори во главините на тркалата
ZF Axtrax 2 x 140 kW
Батерии
Akasol 588 kWh plug in