TDX25E Astromega USA

ЗА АМЕРИКАНСКИОТ ПАЗАР

Американскиот пазар со своите специфични прописи бара посебни типови возила. За таа цел, развиваме и комерцијализираме стандардни автобуси, меѓуградски автобуси и двокатни автобуси, во тесна соработка со нашиот ексклузивен дистрибутер ABC Companies.

 

 

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет

 

 

 

Голем багажен простор

 

 

VIP

 

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
13520 мм
Висина
3990 мм
Ширина
2590 мм
Број на места за седење
69
Макс. големина на багажниот простор
7.9 м³
Основа на тркалата
6360 мм
Предна структура
2655 мм
Задна структура
3205 мм
Погон
Погонски мотор со перманентен магнет
Siemens PEM 1DB2024-0NA06
Конвертор за струја
Siemens ELFA2 DV4-650WH
Отпорник за кочење
1