TDX25 Astromega

Висок степен на удобност

Висок степен на удобност не е само слоган. Кога патувате во Ван Хоол автобус уште од самиот почеток се чувствувате опуштено и на одмор.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет

 

 

 

Кујна

 

 

VIP

 

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
13150 мм
Висина
4000 мм
Ширина
2550 мм
Број на места за седење
88+1+1
Макс. големина на багажниот простор
7.02 м³
Основа на тркалата
6160/1300 мм
Предна структура
2595 мм
Задна структура
3095 мм
Погонска линија
Мотор
DAF Euro 6 NG
Тип
MX 13
Волумен на цилиндар
12900 см³
Моќност
390 kW / 2600 Nm
Стандардна менувачка кутија
ZF Traxon
Систем за полнење воздух
Variable Geometry Turbo + intercooling
Број на цилиндри
6(57)
Погонска линија 2
Мотор
DAF Euro 6 NG
Тип
MX 13
Волумен на цилиндар
12900 см³
Моќност
355 kW / 2500 Nm
Стандардна менувачка кутија
ZF Traxon
Систем за полнење воздух
Variable Geometry Turbo + intercooling
Број на цилиндри
6(57)
Систем
EBS / ESC
Стандардно
Ограничувач на брзина
Стандардно
Темпомат
Стандардно
FSD
Стандардно
ACC
Стандардно
AEBS
Стандардно
LDW
Стандардно
Опционална менувачка кутија
Тип
Allison T525R
Гуми
TPMS (систем за надзор на притисокот во гумите)
Опционално