Exqui.City

Извонреден начин на патување.

Пример за висококвалитетен јавен превоз.

Безвременскиот и елегантниот изглед на Exqui.City BRT нагласува непречено и безбедно патување низ градот денес и во иднината. Мазните линии, меката светлина и напредната ергономска внатрешност сите се клучни за патникот да биде опуштен за време на патувањето. Големите влезови и излези, нискиот под и широките ходници во целото возило обезбедуваат непречено движење на патниците.

Светот на јавниот превоз станува се поголем предизвик, како на економски, така и на еколошки план. Со Exqui.City Ван Хоол нуди реалистичко решение за барањето на побезбеден, позелен, поефикасен и поекономичен јавен превоз, во кое се комбинира флексибилноста на автобус со точноста на лесно возило на шини. Навистина извонреден начин на патување.

Фотографии

Имаш ли прашање?

Поврзи се со нас

Слободно контактирај не за повеќе информации.