Кариери

Ван Хоол е едно големо семејство со повеќе од 3500 колеги. Ширум светот заедно работиме на иднината на транспортниот сектор како #teamvanhool. Можеби има место и за Вас?

Погледнете ги нашите огласи за работа

Ван Хоол е компанија на луѓе со страст за технологија, квалитет и иновации без разлика од кој нејзин сегмент доаѓаат. Ние сме едно глобално семејство, кое го поврзуват нескротлива амбиција и стремеж кон совршенство. На пазарот кој брзо се развива, единствениот пат е патот кон иднината. А тој пат ние го градиме заедно како Тимот на Ван Хоол.

Van Hool. Leading the way.

Придружете се на

#teamvanhool

Нашите производни капацитети за АВТОБУСИ ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ и ПАТНИЧКИ АВТОБУСИ како и за ИНДУСТРИСКИ ВОЗИЛА имаат сопствени оддели за дизајн, инженерство, производство и маркетинг. Но, сите вработени играат за еден тим!

Откријте ги нашите огласи за работа

СТРАСТ ЗА ТЕХНОЛОГИЈА

Нашите патнички и градски автобуси, како и индустриски возила се синоним за иновативност и технологија. Будно го следиме развојот на најновите технологии и ги интегрираме во иновативни решенија кои далеку ги надминуваат очекувањата на нашите клиенти. Дали и Вие ја споделувате нашата страст за технологија?

ГОРДИ НА НАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ

Како страстни производители на автобуси, ги вложуваме срцето и душата во возилата кои ги произведуваме. Таа страст се чувствува во секој сегмент на работењето, од производство до администрација; од Белгија до Македонија. Одржуваме блиски контакти со нашите партнери, имаме блиска соработка со клиентите и се грижиме секогаш да го постигнеме посакуваниот резултат. Тоа е клучот за нашиот успех и се гордееме со него.

Зошто да работите во

#teamvanhool

Дали Ве восхитува транспортниот сектор? Дали сакате да работите во пријатна семејна компанија која Ви нуди можност да изградите кариера? Придружете се на #teamvanhool!

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Ellen - Industrial Design Engineer

Дизајнирам индуструски возила и ги правам потребните пресметки за нив. Овие задачи со желба ги работам, има многу предизвици и варијација, често возилата се изработуваат по спецификациите од клиентот, а како дизајнер си поврзан и со производствениот процес. Благодарејќи на флексибилните работни часови одржувам добар баланс помеѓу работа и животот, а додатокот за доаѓање на работа со велосипед е убав бонус на платата.

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Stijn - CAD Designer

Одговорен сум за дизајн почнувајќи од истражувањето се до моментот кога клиентот тргнува со возилото. Тоа е многу самостојна работа, но секогаш можам да сметам на другите членови од тимот, кои со радост одвојуваат време да помогнат. Самото цртање не е целосно по шаблони и затоа секогаш претставува предизвик. За мене има прекрасен баланс помеѓу техничкиот и креативниот аспект.

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Bjarne - Category Purchaser

Благодарејќи на фамилијарната атмосфера уште од првиот ден чувствуваш дека си дел од вистински тим. А не се само моите колеги кои ме поддржуваат, туку и целата компанија. Згора на тоа постојат разни можности за растење. Едвај чекам да ги сретнам новите играчи во нашиот #teamvanhool.

Зошто да работите во

#teamvanhool

Дали Ве восхитува транспортниот сектор? Дали сакате да работите во пријатна семејна компанија која Ви нуди можност да изградите кариера? Придружете се на #teamvanhool!

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Ellen - Industrial Design Engineer

Дизајнирам индуструски возила и ги правам потребните пресметки за нив. Овие задачи со желба ги работам, има многу предизвици и варијација, често возилата се изработуваат по спецификациите од клиентот, а како дизајнер си поврзан и со производствениот процес. Благодарејќи на флексибилните работни часови одржувам добар баланс помеѓу работа и животот, а додатокот за доаѓање на работа со велосипед е убав бонус на платата.

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Stijn - CAD Designer

Одговорен сум за дизајн почнувајќи од истражувањето се до моментот кога клиентот тргнува со возилото. Тоа е многу самостојна работа, но секогаш можам да сметам на другите членови од тимот, кои со радост одвојуваат време да помогнат. Самото цртање не е целосно по шаблони и затоа секогаш претставува предизвик. За мене има прекрасен баланс помеѓу техничкиот и креативниот аспект.

Овие луѓе играат за

#teamvanhool

Bjarne - Category Purchaser

Благодарејќи на фамилијарната атмосфера уште од првиот ден чувствуваш дека си дел од вистински тим. А не се само моите колеги кои ме поддржуваат, туку и целата компанија. Згора на тоа постојат разни можности за растење. Едвај чекам да ги сретнам новите играчи во нашиот #teamvanhool.