Цистерни

Со производство на цистерни Ван Хоол зазема важно место на светскиот пазар од комбинираниот транспорт, во кој цистерната станува се поважно. Впрочем, Ван Хоол е уникатен во оваа област. Ние сме единствениот производител во светот кој во истата фирма произведува цистерни во нерѓосувачки челик (за хемикалии) и во алуминиум (за прашоци) и цистерни за гас во нерѓосувачки челик и јаглероден челик.

Дневно од производствената линија излегуваат 7 до 8 цистерни, кои се разликуваат во својата намена. Тоа се отприлика 1800 парчиња годишно. Добро омислен инженеринг, флексибилни мајстори, висок квалитет на производите и уникатна разновидност се основата на успехот на Ван Хоол.

Ван Хоол исто така нуди идеално решение за комбиниран патен-железнички транспорт. Различните типови на посебни цистерни од Ван Хоол станаа позната гледка. Пазарот за овие цистерни се уште е во пораст.

Прехранбени производи

За транспорт на прехранбени производи Ван Хоол произведува цистерни согласно Вашите специфични барања, на пример за транспорт на пиво или чоколадо.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Хемикалии

Со своето долгогодишно искуство и постојаната иновативност во областа на цистерни за хемикалии Ван Хоол е идеалниот партнер за Вас.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Гас

Со своето долгогодишно искуство и постојаната иновативност во областа на цистерни за гас Ван Хоол е идеалниот партнер за Вас.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Битумен

Со своето долгогодишно искуство и постојаната иновативност во областа на цистерни за битумен Ван Хоол е идеалниот партнер за Вас.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

CO2

Со своето долгогодишно искуство и постојаната иновативност во областа на цистерни за CO2 Ван Хоол е идеалниот партнер за Вас.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Криогени гасови

Како реномиран производител на цистерни Ван Хоол произведува исто така цистерни со двоен ѕид за транспорт на криогени гасови. Овие гасови се транспортираат при температура до – 200°. Цистерната од 20’ со волумен од 20.000 литри може да се споредува со термос со тоа што вакуумскиот простор помеѓу внатрешната и надворешната цистерна создава силен изолациски слој и се амортизира проширувањето или смалувањето на челикот. Рамката на цистерната се произведува од нерѓосувачки челик. Имаме високи стандарди што се однесува до прецизно и фино завршување. Освен тоа цистерните поминуваат строг протокол за тестирање.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Специјални конструкции

Покрај големи серии Ван Хоол без проблем произведува индивидуални цистерни, направени по мерка. Се разбира дека и тие цистерни ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет. Специјалните конструкции се индивидуални цистерни, направени по Ваше барање.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Контејнери за рефус производи

Со своето долгогодишно искуство и постојаната иновативност во областа на контејнери за рефус производи под притисок и без притисок Ван Хоол е идеалниот партнер за Вас.

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

МОЖЕБИ И ОВА ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА