Приколки од иверица

 

 

Ван Хоол е реномиран производител на приколки од иверица и нуди разни варијанти во оваа категорија на производи. Имате можност да изберете приколка со стандардна големина или поголема „мега“ приколка, а секако е возможно да направиме приколка по Ваша мерка.

Комбинација камион со приколка

 • може да се монтира на сите марки на моторни возила;
 • тип: затворена приколка;
 • употреба на разни материјали, задни врати и брави;
 • системи за пренесување на товар;
 • сертификати за прицврстување на товарот;
 • ...

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.
 

Воздушно карго

 • „Мега“ концептот
  • висина за поврзување 950 mm
  • внатрешна висина на нарезените отвори од 2970 до 3030 mm
 • Пневматски ленти со ролери
 • Затворена приколка од иверица со врати од иверица покриена со лим, широка задна рамка
 • Опции:
  • стандардни панели
  • втора платформа за товар

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

„Мега“ изведба

 • Ван Хоол „профил за поштенско возило“
 • Висина за поврзување: 950 mm
 • Изведба со разни оски:
  • фиксна оска
  • само-управувачка оска
  • управувана оска
 • Панели од иверица или од поликарбонат
 • Задни врати, ролетна или заден лифт (платформа)
 • Странични шини, возможно се и подни и кровни шини
 • Прицврстување на товарот согласно XL-стандардот
 • Дополнителни опции:
 • втора платформа за товар
 • стандардни панели
 • ...

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

Стандардна изведба

 • Ван Хоол „профил за поштенско возило“
 • Висина за поврзување: 1130 mm
 • Изведба со разни оски:
  • фиксна оска
  • само-управувачка оска
  • управувана оска
 • Панели од иверица или од поликарбонат
 • Задни врати, ролетна или заден лифт (платформа)
 • Странични шини, возможно се и подни и кровни шини
 • Прицврстување на товарот согласно XL-стандардот
 • Дополнителни опции:
  • втора платформа за товар
  • стандардни панели

Дали сакате да добиете повеќе информации?
Контактирајте наш специјалист за транспорт.

МОЖЕБИ И ОВА ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА