EX16M

КАРАКТЕРИСТИКИ

Референтен број
103615
Марка
Van Hool
Модел
EX16M
Година на производство
2017
Прва регистрација
2017-12-12
Должина
13 м
Максимален број на патници
59+1+1
Километража
470.000 км
Категорија на цена
€ 100.000 - € 110.000
Контактирајте нè за повеќе информации