EX16M PMR

КАРАКТЕРИСТИКИ

Референтен број
103614
Марка
Van Hool
Модел
EX16M PMR
Година на производство
2017
Прва регистрација
2017-12-07
Должина
13 м
Максимален број на патници
59+1+1
Километража
415.000 км
Категорија на цена
€ 110.000 - € 120.000
Контактирајте нè за повеќе информации