Кипер-шасија од 20'

КАРАКТЕРИСТИКИ

Оски
JOST 3x9T
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Автоматско подигнување на оска на првата оска
Гуми
6 x Continental CHT3
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Челични фелни
22.5 x 11.75 ET120
Контактирајте нè за повеќе информации