Лајт шасија за контејнер од 20' 30'

КАРАКТЕРИСТИКИ

Сопствена тежина
3540 кг
ADR (превоз на опасни материи)
Оски
BPW 3x9T
Диск кочници
Дијам. 430 мм
Основна боја богата со цинк и завршна боја
RAL 7016
Гуми
6 x Continental CHT3
Големина на гумите
385/65 R 22.5
Контактирајте нè за повеќе информации