Шасија за контејнер Back Slider BX (Бенелукс)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Основна боја богата со цинк и завршна боја
RAL 7016
Потпирачи
BPW S
Гуми
Continental CHT 3
Челични фелни
11.75 x 22.5 ET120
Рачно подигнување на оска со Wabco-копче на првата оска
Контактирајте нè за повеќе информации