Шасија за контејнер Back Slider BX (Бенелукс)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Основна боја богата со цинк и завршна боја
RAL 7016
Контактирајте нè за повеќе информации

Шасија „Gooseneck“ (со ниска платформа) со заварени профили за контејнер, соодветна за:

  • отворен контејнер од 45'
  • отворен контејнер од 40'
  • ISO контејнер од 30' (позициониран позади) во комбинација со подигнувачка оска
  • ISO контејнер од 20' (централно позициониран)
  • ISO контејнер од 20' (позициониран позади) во комбинација со подигнувачка оска
  • 2 x ISO контејнер од 20'
  • цистерна од 20' (не за посебни цистерни) позади грлото