A13 Електрично возило со батерија

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
13525 мм
Висина
3400 мм
Капацитет на патници
47
Основа на тркалата
5400 + 1690 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3610 мм
Погон
Мотори во главините на тркалата
ZF Axtrax 2 x 140 kW
Батерии
Akasol 686 kWh plug in