A18 Електрично возило со батерија

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
18195 мм
Висина
3400 мм
Ширина
2550 мм
Максимален број на патници
51
Основа на тркалата
5790 + 6510 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3070 мм
висина за влез
320 / 340 мм
Висина за стоење
2300 мм
Погон
Мотори во главините на тркалата
2 x ZF Axtrax 2 x 140 kW
Батерии
Akasol 686 kWh plug in