A12 Тролејбус

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
12225 мм
Висина
3400 мм
Ширина
2550 мм
Максимален број на места за седење
41
Основа на тркалата
5790 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3610 мм
висина за влез
320 / 340 мм
Висина за стоење
2300 мм
Погон
Полнење во движење (In Motion Charging)
500
Електричен мотор
1 x 160 kW
Батерии
4 x 15 kWh LTO / 2 x 72 kWh NMC