A18 Тролејбус

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
18195 мм
Висина
3400 мм
Ширина
2550 мм
Максимален број на места за седење
51
Основа на тркалата
5790 + 6510 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3070 мм
висина за влез
320 / 340 мм
Висина за стоење
2300 мм
Погон
Полнење во движење (In Motion Charging)
500
Електричен мотор
2 x 160 kW
Батерии
5 x 15 kWh LTO of 3 x 72 kWh NMC