A12 Fuel Cell (со горивна ќелија)

ОБНОВЕН И ОБНОВУВАЧКИ ЈАВЕН ПРЕВОЗ 100% СО НУЛА ЕМИСИЈА.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
12225 мм
Висина
3400 мм
Ширина
2550 мм
Максимален број на патници
41
Основа на тркалата
5790 мм
Предна структура
2825 мм
Задна структура
3610 мм
висина за влез
320 / 340 мм
Висина за стоење
2300 мм
Погон
Fuel Cell
Ballard FCMove HD 70kW
Погонски мотор со перманентен магнет
Siemens PEM 2016 160kW
Батерии
Actia 24 kWh