Нордиските земји

 

 

Ван Хоол има многу обемна понуда на решенија за транспорт. За Скандинавија се посветивме на развивање на асортиман кој одговара на специфичните барања од тој пазар. Погледнете ги сите производи од тој асортиман тука подолу.

Ако имате прашања или специјални барања можете да го пополните следниот образец.

ШАСИЈА ЗА КОНТЕЈНЕР

Ван Хоол има многу широка понуда на шасии за контејнери за транспорт на стандардни контејнери, цистерни, контејнери за рефус производи и посебни цистерни кои се вадат.

 

Полуприколки

 

Полуприколка со рамна платформа

 

 

 

 

Полуприколка со рамна платформа со подеслива должина

 

 

 

Полуприколка со платформа со ниски странии со подеслива должина

 

 

Цистерна

 

Цистерна за општа употреба

 

Полуприколка со цистерна

 

ADR (Опасни материи)

 

 

Храна

 

 

АдБлу