Лизгачка кипер-шасија 20’-30’

Кипер-шасија дизајнирана за кипање на контејнер од 20’ и 30’ позади. Може и на тој начин да се натовари и истовари.

Постои опција кипер-шасијата да биде опремена со преводница, за повеќе информации контактирајте не на containerchassis@vanhool.be