Обединето Кралство & Ирска

 

 

 

Ван Хоол има многу обемна понуда на решенија за транспорт. За Обединетото Кралство и Ирска се посветивме на развивање на асортиман кој одговара на специфичните барања од тој пазар. Погледнете ги сите производи од тој асортиман тука подолу.

Ако имате прашања или специјални барања можете да го пополните следниот образец.

Шасија за контејнер

Ван Хоол има многу широка понуда на шасии за контејнери за транспорт на стандардни контејнери, цистерни, контејнери за рефус производи и посебни цистерни кои се вадат.

 

ПОЛУПРИКОЛКА СО ЦИСТЕРНА

Ван Хоол ги произведува приколките со цистерни согласно специфичните желби на клиентот и наменетиот вид на транспорт. Зависно од тоа цистерните се изработуваат од челик, нерѓосувачки челик и алуминиум. Волуменот на цистерната, бројот на прегради, поставување на изолација и греење и т.н. се одредуваат заедно со клиентот.

 

 

Цистерна за хемикалии

 

 

Цистерна за храна

 

 

Цистерна за млеко

 

 

Цистерна

Ван Хоол е уникатен во оваа област. Ние сме единствениот производител во светот кој во истата фабрика произведува цистерни во нерѓосувачки челик (за хемикалии) и во алуминиум (за прашоци) и цистерни за гас во нерѓосувачки челик и јаглероден челик.

 

Цистерни

 

 

Приколки со церада

Ван Хоол е познат производител на приколки со церада. Постојат безбројни варијанти... лизгачки или фиксен кров, високи задни врати или ниска задна врата со церада одозгора, и т.н.

 

Приколки со церада

 

 

Приколка со платформа

Приколката со платформа на Ван Хоол е тестирана во најтешките услови. Поради цврстината овој модел се извезуваше во неколку далечни дестинации.

 

 

Приколки со платформа

 

 

ДАЛИ ВИ ТРЕБА ПРОИЗВОД ОД ВАН ХООЛ СЕГА, А НЕ НАСКОРО?

Ве молиме контактирајте го нашиот претставник за Обединето Кралство/Ирска за промоции на сток возила.

Fred Everiss
Sales UK & Ireland
fred.everiss@vanhool.com
+44 (0)7825 046921

 

 

 

МОЖЕБИ И ОВА ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА