TDX27 Astromega

Висок степен на удобност

Висок степен на удобност не е само слоган. Кога патувате во Ван Хоол автобус уште од самиот почеток се чувствувате опуштено и на одмор.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет

 

 

 

Кујна

 

 

VIP

 

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Должина
14105 мм
Висина
4000 мм
Ширина
2550 мм
Број на места за седење
93+1+1
Макс. големина на багажниот простор
7.72 м³
Основа на тркалата
6850/1300 мм
Предна структура
2595 мм
Задна структура
3360 мм
Погонска линија
Мотор
DAF Euro 6 NG
Тип
MX 13
Волумен на цилиндар
12900 см³
Моќност
355 kW / 2500 Nm
Стандардна менувачка кутија
ZF Traxon
Систем за полнење воздух
Variable Geometry Turbo + intercooling
Број на цилиндри
6
Погонска линија 2
Мотор
DAF Euro 6 NG
Тип
MX 13
Волумен на цилиндар
12900 см³
Моќност
390 kW / 2600 Nm
Стандардна менувачка кутија
ZF Traxon
Систем за полнење воздух
Variable Geometry Turbo + intercooling
Број на цилиндри
6
Систем
EBS / ESC
Стандардно
Ограничувач на брзина
Стандардно
Темпомат
Стандардно
FSD
Стандардно
ACC
Стандардно
LDW
Стандардно
Опционална менувачка кутија
Тип
Allison T525R
Гуми
TPMS (систем за надзор на притисокот во гумите)
Опционално