Патнички автобуси за САД

Нашите квалитетни производи се наоѓаат секаде низ светот. Поради специфичната легислатива потребни се посебни типови возила за Америчкиот пазар. За него развиваме и комерцијализираме стандардни патнички автобуси, меѓуградски автобуси и двокатни автобуси, во тесна соработка со нашиот ексклузивен дистрибутер ABC Companies.

ABC Companies

Погледнете ги возилата/h2>